Bijeenkomsten

Onze Soulmate Club Activiteiten en Bijeenkomsten

Lid zijn van de Soulmate Club betekent dat je wekelijks op diverse plaatsen in Nederland kunt deelnemen aan onze activiteiten en bijeenkomsten.

Al deze bijeenkomsten hebben als doel leden dichter bij hun potentiële soulmate te brengen.

Wij geloven dat het aantrekken van je soulmate eerst via een innerlijke route gaat voordat het zich in fysieke vorm manifesteert. Daarom organiseren wij regelmatig workshops en seminars om onze clubleden te leren visualiseren en mediteren.

Stuur voor meer informatie over onze meditatie- en visualisatieworkshops een mailtje naar info@soulmateclub.nl of bezoek onze website: www.soulmatemeditatie.nl.

Regelmatig organiseren wij door heel Nederland ‘Soulmate Dinners’ en kookworkshops voor leden van de Soulmate Club. Tijdens deze diners kunnen clubleden gezellig netwerken en elkaar beter leren kennen onder het genot van een glaasje wijn. Hierbij leren singles hun innerlijke krachten open te stellen en hun bewustzijnsvermogen voor elkaar te vergroten.

Voor deelname aan een Soulmate Dinner betalen clubleden
€ 37,50 p.p.

Bezoek onze website www.soulmatedinner.nl voor meer informatie.

dé club voor singles in heel Nederland  – dé club voor singles in Groningen – dé club voor singles in Friesland – dé club voor singles in Drenthe – dé club voor singles in Noord Holland – dé club voor singles in Flevoland  –  dé club voor singles in Overijssel  – dé club voor singles in Utrecht –  dé club voor singles in Zuid Holland  – dé club voor singles in Gelderland – dé club voor singles in Zeeland – dé club voor singles in Noord Brabant – dé club voor singles in Limburg – dé club voor serieuze singles in heel Nederland is de Soulmateclub,  dé club voor Happy Singles!