• 0518 - 41 99 36
  • info@soulmateclub.nl
  • www.soulmateclub.nl

Aanmelden bij de Soulmate Club

 

Meld je gratis aan voor deelname aan de Soulmate Club via het volgende formulier.

Wij ontvangen geen enkele subsidie. Voor de dekking van onze onkosten, het organiseren van de Soulmate Club bijeenkomsten, onze lezingen, de wekelijkse gezamenlijke soulmatemeditaties en de exclusieve Soulmate Dinners, zijn wij volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen van buitenaf.

Het bestuur ontvangt alleen een reiskostenvergoeding.

 

Alle bijdragen zijn welkom.

 

 

 

 

 

Besluit je ons te steunen, dan word je automatisch aangesloten bij de Soulmate Club en ontvang je een Soulmate Club certificaat van deelname van ons.

Ondersteuners van de Soulmate Club kunnen gratis deelnemen aan al onze bijeenkomsten, onze wekelijkse telefonische meditatiesessies en de weekendseminars gericht op het leren aantrekken van je soulmate. Tevens ontvangen ze het e-book: * 52 affirmaties om je soulmate aan te trekken * in hun mailbox.

Het bedrag dat je kunt doneren staat volledig vrij met een minimum van € 5,00 per maand. Een eenmalig bedrag is uiteraard ook welkom.

 

 

Ons banknummer is NL57 SNSB 0924 9541 75 t.n.v. Stichting de Herstart.

Wij accepteren ook creditcardbetalingen!

 

Wil je ons liever machtigen om automatisch een donatie of gift van je rekening af te laten halen? Stuur dan een e-mail met je naam, het bedrag en de bankgegevens naar donatie@soulmateclub.nl.

Door met een positieve intentie te investeren in de Soulmate Club vergroot je de kans om jouw eigen soulmate te ontmoeten!

 

Vul onderstaand formulier in, meld je aan voor de Soulmate Club!

dé club voor singles in heel Nederland  – dé club voor singles in Groningen – dé club voor singles in Friesland – dé club voor singles in Drenthe – dé club voor singles in Noord Holland – dé club voor singles in Flevoland  –  dé club voor singles in Overijssel  – dé club voor singles in Utrecht –  dé club voor singles in Zuid Holland  – dé club voor singles in Gelderland – dé club voor singles in Zeeland – dé club voor singles in Noord Brabant – dé club voor singles in Limburg – dé club voor serieuze singles in heel Nederland is de Soulmateclub,  dé club voor Happy Singles!